Képzőművészeti alkotások megrendelésre  -  szobrok, karikatúrák, grafikák

Get Adobe Flash player

KapcsolatPap Csaba:

Cím: 

  3518 Miskolc, Bellervölgy 11.


Adószám:

  


Tel.:

  +36 20 / 235-38-58

E-mail:

  pap@csabart.hu


Impresszió - Laokon csoport

 

A Laokon csoport egy alapfokú művészeti diákközösség. A tagjai állandóak és változnak úgy, mint a helyszínek, a tevékenység, vagy az időbeosztás. 
A csoport megbízásokat teljesít. Javarészt az iskolán belüli, művészi igényességü dekorációk, színpadképek, betlehemi beállítás, műsordesign, szakrális terek. Az iskolán kívül is megjelenünk pl.: Szimbiózis alapítvány, Görög Katolikus óvoda, Megyei Büntetés Végrehajtó intézet.

            Művészeti formánk akcióművészet. Az alkotás határozza meg az akciót, anyagi, időbeli, létszámbeli, infrastrukturális tulajdonságait. Időzítése a program nagyságához mérten általában hétvége, éjszaka. Az akció célja, hogy a megszokott környezetbe egyik pillanatról a másikra nagyszabású, igényes, esztétikus változást hozzunk létre.


                                                   

                                                                                 << Vissza ide: Laokon csoport >>
Pap Csaba     -     Tel.:  06 20 / 235-38-58     -     E-mail:  pap@csabart.hu  


További képzőművészeti alkotások és arculattervezési munkák itt!


Copyright © 2012. Minden jog fenntartva. 
Pap Csaba - Képzőművészeti alkotások megrendelésre - Szobrok, szobor ajándékba, köztéri szobor készítés, köztéri szobor rendelés, karikatúra ajándékba, karikatúra rendelés, festmény ajándékba, grafikák, aktok, akt rendelés, emlékmű készítés, emlékmű rendelés, kiállítás, kiállítás Beregszászban